Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

H KATAΔΙΚH ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

                                           H  KATAΔΙΚH  ΤΟΥ  Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
    Ευτυχώς κι η Δικαιοσύνη! Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει κι η 3η ανεξάρτητη Εξουσία σ΄αυτό τον τόπο και μπορεί και βρίσκει το δίκιο του ο κοσμάκης. Και ρίχνει την σπάθα της η «τυφλή θεά» στους σαλτιμπάγκους και τα λαμόγια της πολιτικής.          
                                 
     Και το χάρηκα πολύ που κι ο εν λόγω κύριος «έφαγε» την πρώτη του καμπάνα! 4 χρόνια λέει η Πρωτόδικη απόφαση. Και το χάρηκα διότι αυτός ο κύριος ήτο η αιτία που ο υπογρά-φων και χιλιάδες άλλοι ΄Ελληνες έχασαν τις οικονομίες τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών. ΄Ελεγε λοιπόν τότε ότι «ο καθρέπτης της οικονομίας  είναι το χρηματιστήριο μιας χώρας» και ωθούσε τον κόσμο σ’ αυτό. Κι όχι μόνον. ΄Εδινε και δάνεια- μέσω Τραπεζών- για ν’ αγοράσει ο κόσμος μετοχές φούσκες! Κι έβαλε τα Ταμεία των διαφόρων Υπηρεσιών ν’αγοράσουν κι αυτά μετοχές, από τις οικονομίες , τα χρήματα, τις εισφορές των ασφαλι-σμένων! Και χάθηκαν κι αυτά.΄Όπως χάθηκαν και τα δικά μου, λόγω της κάθετης πτώσης  των αξιών των μετοχών και της κατάρρευσης του Χρηματιστηρίου. Κι όμως. Δεν κάθισε στο σκαμνί και γι αυτό του το έγκλημα. Ούτε ρουθούνι άνοιξε κανενός άλλου της Κυβερνητικής τότε παρέας του, ως τάχα παραγραφέν  αδίκημα…    

    ΄Όχι! Δεν έπρεπε να θεωρηθεί ως τέτοιο! Δεν έπρεπε να παραγραφεί!   

    Ξεσηκωθείτε , μωρέ Ελληνες, που χάσατε τα χρήματά σας! Ξεσηκωθείτε τώρα που δεν έχουμε Ευρώ  στη τσέπη.  Και απαιτείστε να ξανακαθίσουν στο σκαμνί  οι υπαίτιοι , για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Κι ας λένε «όχι» τα Ελληνικά Δικαστήρια. Διότι υπάρχουν και τα Ευρωπαϊκά, μιάς και θεωρούμαστε κι εμείς Ευρωπαίοι. Τι κάθεστε και κλαίτε τη μοίρα σας;!; Και το πιο σημαντικό: Να καθίση στο σκαμνί κι ο ανεκδιήγητος Γ.Α.Π. του «λεφτά υπάρχουν» , για το απίθανο εκείνο Διάγγελμά του από το ακριτικό μας Καστελλόριζο….(για το οποίο όμως θα ασχοληθούμε εκτενέστερα σ’ άλλη επιστολή μας).

                                                                                                                            ΣΠΥΡΟΣ
Ρόδος 5-12-2014                                                                                              ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου